Marincus Dorel

Porumbei Voiajori

Rezultate 2014

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

     
 1Viteza maturi
 1001034-12-M 2397
   385017-12-F 151.216
  315030-11-M
 794.938
2
Viteza maturi palmares
 1001034-12-M2
 188
 3Viteza tineret
 418090-13-M10
1.285
  418055-13-F
 524.322
  418010-13-F
65
5.601
  418034-13-M
66
5.632
  418007-13-M
71
5.860
 4Viteza pui
589057-14-M
 122.273
 5 Viteza crescatori 2014
  4286
 6 Viteza crescatori palmares
 6
380
 7Viteza crescatori palmares 3 ani
  4 306
 8Demifond maturi
585077-12-M
24
1.113
  315030-11-M (Kalasnikov)
51
1.824
   585017-12-F57
2.067
   1001034-12-M 722.470
 9Demifond maturi palmares
 315030-11-M (Kalasnikov)
 7875
 10Demifond maturi palmares 3 ani
315030-11-M (Kalasnikov)
 1266
11
Demifond tineret
 418034-13-M (Mr.Tabor) 1352
      418043-13-F       (Mss. Tabor)
 4418
      418007-13-M     (Berti)
 10534
      418090-13-M      (Micu)
15
698
  418047-13-M
31
2.074
  418055-13-F32
2.187
  418078-13-F
40
2.572
  418017-13-M
91
5.240
 12Demidond crescatori 2014
 2
128
 13Demifond crescatori palmares
  6452
 14Demifond crescatori palmares 3 ani
  3332
 15 Fond maturi
 385058-12-F8
167
   385077-12-M12
368
   385110-12-F35
983
  315030-11-M (Kalasnikov)
40
1.161
   315122-11-F41
1.181
 16 Fond maturi palmares
315030-11-M (Kalasnikov)
 9147
  385077-12-M
11
198
 17Fond maturi palmares 3 ani
 315030-11-M (Kalasnikov)
 116
 18Fond tineret
     418034-13-M     (Mr. Tabor)
1
3
       418007-13-M     (Berti)3
146
       418043-13-F     (Mss. Tabor)
 5160
   418047-13-M8
204
      418090-13-M     (Micu)15
456
   418055-13-F
21
737
   418078-13-F35
1.417
   418019-13-F54
2.041
   418017-13-M55
2.042
 19Fond crescatori 2014
  2 64
 20Fond palmares crescatori
  7 164
 21As fond tineret
     418043-13-F      (Mss. Tabor)
 19
 22Maraton maturi
      315037-11-F (Oli)
 18244
   385004-12-M78
1.347
   315122-11-F102
1.998
   370122-11-M104
2.024
 23Maraton maturi palmares
370122-11-M
32
566
 24As maraton maturi

315037-11-F  (Oli)

5
55
   370122-11-M59
756
 25Maraton extrem maturi

315037-11-F  (Oli)

 10139
   370122-11-M 63 1.183
 26Maraton national maturi
     315037-11-F      (Oli)
 7 77
 27Maraton crescatori 2014
  1174
  370122-11-M
46
800
 28General maturi
385077-12-M 28
512
   385017-12-F31
581
  315030-11-M (Kalasnikov)
 621.070
  315122-11-F
 691.202
 29General maturi palmares
315030-11-M (Kalasnikov)
 9175
 30 General maturi palmares 3 ani
315030-11-M (Kalasnikov)
1
25
 31General tineret
    418090-13-M     (Micu)
 356
      418034-13-M      (Mr. Tabor)
 9141
      418043-13-F     (Mss. Tabor)
 14195
      418007-13-M     (Berti)
 15215
  418055-13-F
23
374
  418047-13-M
45
853
  418017-13-M
63
1.298
 32 General crescatori 2014
  374
 33 General  crescatori palmares
 6
 217
 34General crescatori palmares 3 ani
  6 235
 35As speed tineret
    418090-13-M     (Micu)
 1269
      418007-13-M      (Berti)
9
681
 36As national crescatori 2014
 3
17
     
     
     
     

Rezultate 2013

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

 1Viteza tineret
1001034-12-M
1
255
 2 Viteza pui
418055-13-F
6
572
     418034-13-M  (Mr. Tabor)
 8653
   418020-13-F12
846
   418025-13-F16
1.087
  418010-13-F
21
1.470
  418211-13-F
26
1.667
  418009-13-M
36
2.094
3
Demifond maturi
315030-11-M (Kalasnikov)
9
1.752
4
Demifond palmares maturi
 315030-11-M (Kalasnikov)
 1871
 5Demifond palmares 3 ani
 315030-11-M (Kalasnikov)
1
408
 6 Fond maturi
315030-11-M (Kalasnikov)
12347
  315136-11-F   (Antonia)
 21739
   315148-11-F 44 1.683
  315077-11-M
 71 2.687
  370122-11-M
 783.014
 7Fond palmares maturi
315030-11-M (Kalasnikov)
 133
8
Fond tineret
385077-12-M
28
563
9
As fond maturi
315030-11-M (Kalasnikov) 7139
 10As fond palmares
 315030-11-M (Kalasnokov)
1
8
 11Maraton maturi
315107-11-F
25
893
   315100-11-F65
1.744
   370122-11-M76
1.967
12
As maraton maturi
315100-11-F
22
506
13
General maturi
315030-11-M (Kalasnikov)
 5214
  315136-11-F   (Antonia)
 702.459
14General tineret
385070-12-M
52
1.066
 15General palmares maturi
315030-11-M (Kalasnikov)
1
34
 16General palmares 3 ani
 315030-11-M (Kalasnicov)
1 23
 17
 Viteza crescatori
  11729
 18Demifond crescatori
  131.062
 19 Fond crescatori
  14521
 20General crescatori
  13 602

Rezultate 2012

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

 1Viteza tineret
315024-11-M
24
 5.618
 2Demifond tineret
315030-11-M (Kalasnikov)
 8 1.687
  315048-11-F
 11 2.530
   315077-11-M 20 3.378
3
Demifond tineret palmares
315030-11-M (Kalasnikov)
 112
 4Fond tineret
 315030-11-M4
49
5
As fond tineret
315030-11-M (Kalasnikov) 1
16
6
General maturi 440077-10-F
 492.454
7
General tineret
 315030-11-M (Kalasnikov)
2
65
  315048-11-F
11
280
8
General tineret palmares
315030-11-M (Kalasnikov)
1 1
 9Viteza crescatori
 7
777
 10Demifond crescatori
  10794
 11General crescatori
  14785
 12General crescatori palmares
 7
353
 13General crescatori palmares 3 ani
  6 

Rezultate 2011

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

     
 1Viteza pui
     315030-11-M    (Kalasnikov) 14
 955
  315034-11-M
19
 1.385
  315022-11-M26 1.991
  315059-11-M36
 2.763
 2Demifond maturi

191069-08-F    (Micuta)

3
 936
 3Demifond pui
 315030-11-M (Kalasnikov)
1
 92
 4Fond tineret
 440022-10-M50
 758
  440008-10-F
62
 936
5
Fond crescatori
 12
 515
6Maraton maturi
 191069-08-F   (Micuta)44
 510
   315034-09-F49
 564
 7Maraton palmares maturi
191069-08-F    (Micuta)
1
 38
 8Maraton palmares 3 ani
191069-08-F    (Micuta)
 1 3
 9Generalmaturi

191069-08- F (Micuta)

9
 476
 10Generaltineret440022-10-M
16
 631
11
General pui

315030-11-M (Kalasnikov)

2
39
12
General crescatori
 9
472

Rezultate 2010

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

 1Viteza tineret

315042-09-M

1
 334
  315034-09-F
8
2.046
 2Viteza pui
440097-10-F
 30 1.839
 3 Demifond tineret
 315002-09-M
1
 90
   315107-09-M2
 138
   315034-09-F7
 1.200
   315042-09-M10
 1.657
   315108-09-M14
 2.047
 4Fond tineret
315101-09-F
 27 548
 5Maraton maturi
191069-08-F    (Micuta)
7
 148
 6As maraton
191069-08-F    (Micuta)
4 102
 7General tineret
315042-09-M
11
 172
  315034-09-F
20
 332
  315101-09-F
30
 452
 8Maraton palmares
191069-08-F    (Micuta)
 3 22
     

Rezultate 2009

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

1

Viteză maturi 2009

RO-205510-05-M

(Solo)

7

2.871

2

Viteză pui 2009

RO-315057-09-F

(Katiusa)

3

118

 

 

RO-315012-09

10

387

 

 

RO-315002-09

13

410

 

 

RO-315003-09

20

737

 

 

RO-315073-09

24

774

 

 

RO-315061-09

26

863

 

 

RO-315008-09-F

(Carla)

32

1.046

 

 

RO-315078-09

45

1.375

 

 

RO-315048-09

54

1.662

 

 

RO-315116-09

56

1.675

 

 

RO-315072-09

63

1.938

 

 

RO-315118-09

66

1.980

 

 

RO-315071-09

71

2.120

3

Viteză crescatori 2009

 ---

1

96

4

Viteză crescători plalmares 2008-2009

 ---

2

152

5

Fond maturi 2009

RO-308031-06 (Ioana)

57

1.396

6

Fond tineret 2009

RO-191069-08-F

          (Micuta)          

2

128

7

Fond palmares maturi 2008-2009

RO-308031-0-F

(Ioana)

27

369

 

 

RO-290574-07

62

860

8

Maraton maturi 2009

RO-308031-06-F

(Ioana)

24

283

9

Maraton tineret 2009

RO-191069-0-F

(Micuta)

1

9

10

Maraton international 2008-2009

RO-308031-06-F

(Ioana)

25

220

11

General maturi 2009

RO-205510-05-M

(Solo)

28

1.330

12

General crescatori 2009

 ---

14

465

13

General crescători palmares 2008-2009

 ---

1

128

 

Rezultate 2008

Nr. Crt.

Categoria 

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

1

Viteză crescatori 2008

---

7

691

2

Viteza crescatori palmares 2007 – 2008

---

1

100

3

Fond maturi 2008

311979 – 04 – M

7

149

 

 

308061 – 06 – F

51

827

 

 

308031 – 06 – F

71

1.169

 

 

290574 – 07 – F

116

1.980

 

 

308090 – 06 – F

160

2.677

4

Fond tineret 2008

290574 – 07 – F

37

556

5

Fond maturi palmares 2007 – 2008 

311979 – 04 – M

5

107

 

 

308090 – 06 – F

35

538

6

Fond crescatori 2008

---

4

48

7

Fond crescatori palmares 2007 – 2008

---

5

86

8

General maturi palmares 2007 – 2008

321519 – 04 – F

2

187

 

 

321502 – 04 – F

13

726

9

General crescatori 2008

---

1

120

10

General crescatori palmares 2007 – 2008

---

1

8

11

Maraton maturi 2008

308090 – 06 – F 

66

735

12

Maraton international maturi

311979 – 04 – M

7

112

 

Rezultate 2007

Nr. Crt.

Categoria 

Seria inel

Loc 

Judet

Loc  Naţional

1

Viteză maturi 2007

RO-312431-04-M

(Carlos)

1

56

 

 

RO-321512-04

2

163

 

 

RO-205546-05-M

(Branco)

4

343

 

 

RO-321576-04

7

956

 

 

RO-205521-05

8

1.083

 

 

RO-321502-04

10

1.316

2

Viteză maturi palmares 2006-2007

RO-312431-04-M

(Carlos)

1

55

 

 

RO-205512-05

2

112

 

 

RO-321512-04

3

157

 

 

RO-205546-05-M

(Branco)

4

316

 

 

RO-321576-04

5

468

 


RO-205572-05

7

575

 

 

RO-321502-04

10

720

3

Viteză crescatori 2007

 ---

1

105

4

Viteză crescători palmares 2006-2007

 ---

1

10

5

Demifond maturi 2007

RO-312431-0M

(Carlos)

1

49

 

 

RO-205546-05-M

(Branco)

3

70

 

 

RO-321512-04

9

313

 

 

RO-321519-04-F

(Karina)

10

320

 

 

RO-321576-04

34

1.371

 

 

RO-238602-03

46

1.832

 

 

RO-321502-04

48

1.958

6

Demifond maturi palmares 2006-2007

RO-312431-04-M

(Carlos)

1

20

 

 

RO-205510-05-M

(Solo)

2

52

 

 

RO-321519-04-F

(Karina)

3

55

 

 

RO-205512-05

4

103

 

 

RO-321539-04

6

246

 

 

RO-205576-05

7

275

 

 

RO-205586-05

8

278

 

 

RO-253292-03

9

290

 

 

RO-321502-04

18

923

7

Demifond crescatori 2007

 ---

4

102

8

Demifond crescători palmares 2006-2007

 ---

1

13

9

Fond maturi 2007

RO-205501-05-F

(Karina 1)

5

92

 

 

RO-253292-03

23

637

 

 

RO-321502-04

31

703

 

 

RO-311979-04

39

811

 

 

RO-205558-05

91

1.983

10

Fond crescatori 2007

 ---

8

197

11

Maraton maturi 2007

RO-205501-05-F
(Karina 1)

3

43

 

 

RO-253292-03

21

299

 

 

RO-321502-04

28

331

 

 

RO-311979-04

35

376

12

Maraton crescători 2007

 ---

11

136

13

Maraton crescători palmares 2006-2007

 ---

3

38

14

General maturi 2007

RO-312431-04-M
(Carlos)

1

9

 

 

RO-321512-04

5

55

 

 

RO-321519-04-F

(Karina)

7

65

 

 

RO-205546-05-M

(Branco)

8

74

 

 

RO-321576-04

10

87

 

 

RO-321502-04

16

159

 

 

RO-205512-05

17

167

 

 

RO-253292-03

33

445

 

 

RO-205572-05

53

857

 

 

RO-205536-05

71

1.304

15

General maturi palmares 2006-2007

RO-312431-04-M

(Carlos)

1

3

 

 

RO-321519-04-F

(Karina)

2

14

 

 

RO-321512-04

3

36

 

 

RO-205512-05

4

43

 

 

RO-205510-05-M

(Solo)

5

48

 

 

RO-253292-03

7

84

 

 

RO-321576-04

8

88

 

 

RO-205546-05-M

(Branco)

9

97

 

 

RO-205501-05-F

(Karina 1)

12

113

 

 

RO-205536-05

17

209

 

 

RO-205572-05

19

215

 

 

RO-321502-04

20

220

 

 

RO-321528-04

22

279

 

 

RO-238602-03

24

395

16

General crescători 2007

 ---

2

41

17

General crescători palmares 2006 – 2007

 ---

1

37

18

AS maturi 2007

RO-321502-04

3

214

19

AS crescători 2007

 ---

1

43

 

Rezultate 2006

Nr. Crt.

Categoria 

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

 1

Viteză maturi 2006

RO-321579-04-M

(Matei)

1

3

 

 

RO-383615-04-M

(Fumi)

2

18

 

 

RO-321528-04

3

85

 

 

RO-383605-04

5

125

 

 

RO-321539-04

6

148

 

 

RO-321519-04

7

182

 

 

RO-312431-04-M

(Carlos)

9

241

 

 

RO-321512-04

11

299

 

 

RO-239597-03

18

576

 

 

RO-321542-04

22

929

 

 

RO-321555-04

29

1.208

 2

 Viteză tineret 2006

RO-205536-05-M

(Dingo jr.)

1

45

 

 

RO-205580-05

2

71

 

 

RO-205512-05

3

87



RO-205596-05

4

92

 

 

RO-205518-05

6

147

 

 

RO-205572-05

7

176

 

 

RO-205501-05-F

(Karina 1)

10

236

 

 

RO-205586-05

13

388

 

 

RO-205541-05

17

550

 

 

RO-205554-05

18

552

3

Viteză maturi palmares 2005-2006

RO-321519-04-F

(Karina)

2

154

 

 

RO-312431-04-M (Carlos)

3

285

4

Viteză tineret palmares 2005-2006

R0-205512-05

1

74

5

Viteză crescători 2006

---

1

2

6

Viteză crescători palmares 2005-2006

---

1

13

7

Demifond maturi 2006

RO-321519-04-F (Karina)

1

12

 

 

RO-383605-04

2

37

 

 

RO-311979-04

3

58

 

 

RO-321546-04

4

64

 

 

RO-321539-04

5

111

 

 

RO-253292-03

7

121

 

 

RO-312431-04-M (Calos)

9

128

8

Demifond tineret 2006

RO-205510-05-M   (Solo)

1

5

 

 

RO-205536-05-M  (Dingo Jr.)

2

47

 

 

RO-205518-05

3

61

 

 

RO-205512-05

4

89

 

 

RO-205586-05

6

137

 

 

RO-205537-05

10

207

 

 

RO-205576-05

15

266

 

 

RO-205596-05

25

417

 

 

RO-205558-05

50

810

9

Demifond maturi palmares 2005-2006

RO-312431-04-M (Carlos)

2

146

10

Demifond crescători 2006

---

1

3

11

Demifond crescători palmares 2005-2006

---

1

9

12

General maturi palmares 2005-2006

RO-312431-04-M (Carlos)

2

19

 

 

RO-239590-03-M (Dingo)

4

60

 

 

RO-238602-03

7

115

 

 

RO-321564-04-F (Sarapova)

8

144

13

General palmares tineret 2005-2006

RO-205512-05

1

-

14

General  crescători 2006

---

1

-

15

General crescători palmares 2005-2006

---

1

3

16

Standard femele

RO-321519-04-F (Karina)

1

2

 

Rezultate 2005

 

Nr. Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

 Loc  Naţional

1

Viteză  maturi 2005

RO-239526-03-M (Banzai)

2

907

2

Viteză  tineret 2005

RO-321519-04-F (Karina)

1

207

 

 

RO-321564-04-F (Sarapova)

3

492

 

 

RO-321558-04

6

1.173

3

Viteză maturi palmares 2004-2005

RO-239509-03

1

254

 

 

RO-239526-03-M (Banzai)

2

370

4

Viteză crescători 2005

---

1

101

5

Viteză crescători Palmares 2004-2005

---

1

68

6

Demifond tineret 2005

RO-312431-04-M (Carlos)

1

149

 

 

RO-321564-04-F (Sarapova)

2

293

7

Demifond maturi palmares 2004-2005

RO-239526-03-M (Banzai)

1

254

 

 

RO-098466-02

2

383

8

Demifond crescători 2005

---

1

74

9

Demifond crescători palmares 2004-2005

---

1

61

10

Fond maturi 2005

RO-239590-03-M (Dingo)

1

7

 

 

RO-239526-03-M (Banzai)

8

119

 

 

RO-238602-03-M (Prince)

13

226

 

 

RO-098456-02

32

533

 

 

RO-098466-02

41

801

 

 

RO-098481-02

60

1.074

11

Fond tineret 2005

RO-321564-04-F (Sarapova)

4

22

 

 

RO-321543-04

9

53

 

 

RO-321549-04

16

96

12

Fond maturi palmares 2004-2005 

RO-098466-02

8

95

 

 

RO-239526-03-M (Banzai)

9

104

13

Fond crescători 2005

---

1

15

14

Fond crescători palmares 2004-2005

---

1

9

15

Maraton maturi 2005

RO-238602-03-M (Prince)

3

64

16

Maraton tineret 2005

RO-321543-04

1

12

17

Maraton crescători 2005

---

2

9

18

General maturi 2005

RO-239526-03-M (Banzai)

2

30

 

 

RO-098466-02

3

84

 

 

RO-239590-03-M (Dingo)

5

172

 

 

RO-098488-02

9

226

19

General tineret 2005

RO-321564-04-F (Sarapova)

1

8

20

General crescători 2005

---

1

13

21

General crescători palmares 2004-2005

---

1

10

22

As crescători 2005

---

1

23

23

As crescători palmares 2004-2005

---

1

15

 

Rezultate 2004

Nr.  Crt.

Categoria

Seria inel

Loc

Judet

Loc  Naţional

1

Viteză tineret 2004

RO-239509-03

1

54

 

 

RO-239526-03-M (Banzai)

2

113

2

Viteză crescători 2004

---

1

62

3

Viteză crescători palmres 2003-2004

---

1

75

4

Demifond maturi 2004

RO-098466-02

1

34

5

Demifond tineret 2004

RO-239526-03-M (Banzai)

1

32

6

Demifond crescători 2004

---

6

153

7

Demifond  crescători palmares 2003-2004

---

8

154

8

Fond crescători 2004

---

2

25

9

Fond crescători palmares 2003-2004

---

4

54

10

General crescători 2004

---

1

10

11

General crescători palmares 2003-2004

---

1

28

12

AS  -  crescători 2004

---

1

23